Forlæng din boligs levetid

Algebehandling og tagrens

Er du boligejer? Så læs med her! Nu går vi snart vinteren i møde og de koldere temperaturer hænger over os. 

Er du opmærksom på, at der kan komme frostsprængninger i dit tag? Det sker, hvis der er alger og mos på dit tag. Denne type af grønvækst holder på meget fugt og vand. Når det bliver koldt og væsken fryser, så kan dette forårsage frostsprængninger i taget. Med frostspringninger kan du risikere at få et tag med utætheder.

Med en algebehandling af dit tag, så fjernes den skadelige mos på dit tag. Alle tagtyper har godt af en algebehandling – herunder både tegltage, skifertage, eternittage, betontage m.fl. Hvis en algebehandling ikke er tilstrækkelig, så kan du i stedet kigge ind i at få en tagrensning. Denne tagrensning er mere grundig en algebehandlingen, og dækker nogle andre kriterier. 

Hvornår ved jeg at det er nødvendigt?

Hvordan ved du, om dit tag er angrebet af mos og alger? Hvis dit tag har et grønligt skær, skyldes det typisk angreb af mos og alger. Væsken, som oftest samles i planternes rødder, kan skabe de påtalte frostspringninger, som kan forekomme i vinter månederne. 

Bolig-bloggen.dk har en samarbejdspartner, som vi varmt anbefaler til vores læsere. De har stor erfaring med algebehandlinger og tagrens, hvorfor du er sikret et godt resultat.

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

entreprise

Entreprise

Din guide til at få udarbejdet en entreprise. Vi gør det nemmere for dig, at komme i gang med at få styr på de praktiske og juridiske ting.

hus byggeri

Skal du sætte dit nuværende hus i stand med en renovering og dermed blive boende, eller om du skal sælge dit hus og vælge at begive dig ud i et nybyggeri i form af et nyt hus.