Havearkitekt

Når man flytter i en ny bolig, er der mange ting man skal holde styr på. Den indvendige indretning af huset kan være en stor mundfuld i sig selv, så derfor kunne det være en god ide at få hjælp af en havearkitekt, til indretningen af haven. En havearkitekt kan dermed hjælpe dig med at realisere din drømmehave i dit nye hus.

Hvad kan en havearkitekt gøre for mig?

Alt efter dine behov kan et besøg med en havearkitekt hjælpe dig med at skabe din drømmehave. Flere tilbyder gratis konsultationer i din have, hvor de giver råd og tips til dit havesyn. Efter at have snakket om dit nye havedesign, vil havearkitekten tage mål og tage jordprøver alt efter haves tilstand og størrelse. Dette vil hjælpe havearkitekten med at give din have det bedst mulige liv. Typisk vil du efter modtage en skitse og et tilbud på din nye have. Dette tilbud er altid fuldstændig uforpligtende. Du kan vælge at prøve havearbejde af egen hånd, men hvis du er uerfaren, er større projekter normalt dyrere, hvis der er udført fejl. Derfor anbefaler vi at få hjælp af en professionel havearkitekt. Hvis du efter takker ja til et tilbud, kan du sende planerne direkte til en af ​​en dygtige anlægsgartner, der kan udføre arbejdet.

Ved at få hjælp fra en af ​​havearkitekter får du et komplet køreplan over, hvordan du eller en af ​​anlægsgartner kan realisere dine havedrømme. Hvis du ikke selv har nogle ideer, giver eksperterne dig gerne inspiration til størrelsen på din have. Uanset om din drøm er en terrasse, ganganlæg, grøn græsplæne, bøgehække, fliser, trapper, indkørsel, støttemur eller japansk have, så kan du være sikker på at de ville kunne hjælpe.

havearkitekt

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Renovering

Er du en af de boligejere, som går og drømmer om et mere moderne hjem. Synes du også at en renovering kan virke som en uoverskuelig proces, så frygt ej.

entreprise

Entreprise

Skal du til at gå i gang med at renovere eller bygge dit drømme hus, så er du kommet til det rette sted. Her får du den komplette guide til entreprise.