Sildebensgulv

Skal du have nyt sildebensgulv?

Sildebensgulv er en sikker vinder, når det kommer til valg af gulv. Det flotte trægulv giver en rolig og hjemlig stemning i dit hjem. Sildebensgulve giver en fin detalje og et luksuriøst udtryk. Sildebensgulvet har været anvendt i mange århundrede. Det er klassisk og tidsløst, derfor kan du trygt vælge denne slags gulv. Det går aldrig af mode, og det stråler af kvalitet og stil.
sildebensgulv

Hvorfor vælge sildebensgulv?

Et gulv er med til at skabe det samlede udtryk af dit hjem, derfor er det vigtigt at vælge et, som matcher til resten af dit hjem. Netop denne type gulv passer til ethvert hjem, da det har et smukt og elegant udtryk. Der findes forskellige træsorter og størrelser på mønstrene, så du kan tilpasse det til din stil. Med de mange farver og former kan du skabe et helt unikt udtryk. Sildebensgulvet kan skabe liv og spil i et rum, samtidig med, at det eksklusive look bliver bevaret. Denne form for gulv har et slidstærkt materiale, så du er sikker på, at det kan tåle lidt af hvert.

Sådan plejer du dit gulv

Dit gulv bliver udsat for meget hver dag, derfor er det vigtigt at du plejer det, så det kan holde i mange år. Du kan selvfølgelig selv pleje det ved at holde det rent og sætte filtpuder under dine møbler. Dog vil vi anbefale at få en professionel ud og behandle dit gulv. Sildebensgulv kan være lidt svære at behandle, da der er mange forskellige mønstre og detaljer i gulvet. Hvad enten om det trænger til en slibning eller en omgang lak eller olie, så vil en ekspert udføre arbejdet, så det passer til dit gulvs behov.

 

Få professionel hjælp til at lægge gulvet

Sildebensgulv er udfordrende at ligge selv, da det kræver en vis præcision og stiller store krav til dine evner. Er du i forvejen ikke kendt med gulve, kan det godt betale sig at hyre en professionel til at gøre arbejdet. På den måde kan du både spare tid, og være sikker på at det bliver lagt rigtigt første gang. Hvis gulvet bliver lagt ordenligt kan det holde i flere hundrede år.

Sildebensgulv
sildebensgulv

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Renovering

Er du en af de boligejere, som går og drømmer om et mere moderne hjem. Synes du også at en renovering kan virke som en uoverskuelig proces, så frygt ej.

entreprise

Entreprise

Skal du til at gå i gang med at renovere eller bygge dit drømme hus, så er du kommet til det rette sted. Her får du den komplette guide til entreprise.