Byggeri

Hus byggeri

Står du og overvejer om du skal sætte dit nuværende hus i stand med en renovering og dermed blive boende, eller om du skal sælge dit hus og vælge at begive dig ud i et nybyggeri i form af et nyt hus. Så giver vores blogs dig en bred vifte af brugbare tricks, inspiration, vejledning og rådgivning inden for byggeri. Det er vigtigt for os, at du bliver inspireret til perfekte byggeri.

 

byggeri

Hus byggeri eller renovere

Nyt hus byggeri

Du finder med garanti interessante blog indlæg til, hvis du står med et byggeri og skal bygge et nyt hus.

Når du begiver dig ud et byggeri på et nyt hus, så har du muligheden for at tænke på den langsigtede bane. På længere sigt får du mere for pengene ved at bygge et nyt hus. Det er både billigere at vedligeholde og mulighederne er der for at bygge bæredygtigt, med 2020A energimærke, hvor huset bliver top isoleret og har det nyeste inden for grøn energi- og omstilling.

Derudover har du også mulighed for at designe dit hus helt som du gerne vil have det. Med dette bygger du de værelser du har brug for, samt køkkenet og badeværelset bliver som du vil have det. Du har også mulighed for at få bedre udnyttelse af din beliggenhed, da du selv vælger hvilke værelser der ligger med nord, syd, øst og vest. På den måde kan du få morgen, og aftensolen lige som du vil have det.

Renovering dit nuværende hus

Der er også masser af inspiration af hente i vores blog omkring renovering af dit gamle hus.
Det kan være en fordel at begive sig ud i en renovere sit nuværende hus, da det er en mere overskuelig proces, frem for at skulle bygge alt fra bunden af. Men det afhænger i den grad af også, hvor meget dit nuværende hus skal renoveres. I bloggen finder finder du inspiration råd og vejledning på store som små renoveringsprojekter.

De små og nemme renoveringsprojekter kan f.eks. vinduer og nye døre. Men vinduer og døre kan også være en dyr del af en renovering, frem for at mure en væg op eller male om i huset.

Hvis du er en dygtig handy man og har dine hænder skruet godt på kan du dog opnå store besparelser. Vi opfordre dog ofte gennem mange af blog indlæggene, at få en håndværker til at gøre det grove og svære arbejde. Dette sparer dig nemlig tid og resurser. Samtidigt er du også bedret stillet da ens forsikring er villig til at dække mulige fremtiden skader på din bolig.

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Renovering

Er du en af de boligejere, som går og drømmer om et mere moderne hjem. Synes du også at en renovering kan virke som en uoverskuelig proces, så frygt ej.

Entreprise

Din guide til at få udarbejdet en entreprise. Vi gør det nemmere for dig, at komme i gang med at få styr på de praktiske og juridiske ting.