Gulvservice

Har du gamle trægulve som er slidte, så gør vi dig på denne side, omkring hvordan du kan give dine gamle træbreder et nyt liv. Med forskellige former for gulvservice kan du således for genskabt glæden tilbage i dit trægulv. Således undgår du at skulle betale mange penge på et helt nyt gulv.

Hvornår er det tid til en gulvservice?

Det er meget forskelligt for hvornår det vil være tid til en gulvservice. Det afhænger af f.eks. af hvilket trægulv du har og hvor meget det også er blevet brugt. Men man kan oftest se på ens trægulv, når det er ved at være medtaget. Det kan ikke undgås at der med tiden vil opstå mærker, ridser eller misfarvninger af sollys. Det vil ofte være en subjektiv vurdering for, hvornår du skal have en gulvservice.

Gulvservice eller nyt gulv?

Mange overvejer om de skal få udført en gulv eller have anlagt et helt nyt gulv. Der er mange fordele i at beholde dit nuværende gulv, og få udført en gulvservice. Det er f.eks. en nemmere løsning med en gulvservice. Her slipper du nemlig for at brække det gamle gulv op, købe nyt gulv og anlægge det nye gulv. Således er der mindre arbejdsprocesser hvis man vælger at få udført en gulvservice. Derudover er det også oftest en billigere løsning, som er holdbar i mange år ud i fremtiden.
gulvservice
gulvservice

De forskellige former for gulvservice

Der mange forskellige former for gulvservice og det er vigtigt at du vælger den rigtige gulvservice, som passer til dit trægulv og din stil. 

Der er bl.a. gulvafslibning, gulvlakering, gulbehandling og gulvafhøvling. Nogle af de forskellige slags gulvservice, kan man godt udføre selv. Men det kan hurtigt gå galt og det er vigtigt at det bliver udført rigtigt. 

Dermed vil vi altid råde til at tage kontakt til en professionel gulvservicefirma. Dermed kan du opnå den mest optimale sparing, så du får den rigtige gulvservice med en eksekvering på dem rigtige måde. 

Gulvafslibning

En gulvafslibning er det som mange vælger, når de skal have udført en gulvservice på deres trægulve. Der startes med en grov stykke slibe papir med et groft sandkorn. Dernæst bliver der udført en mere fin slibning, med finere sandkorn. 

Gulvafhøvling

En gulvafhøvling er for dig som f.eks. er flyttet ind i bolig, som virkelig har nogle medtaget eller slidte gulve. En gulvafhøvling tager således det grove og vil i mange situationer blive fulgt op af en gulvafslibning. En gulvafhøvling er gerne noget, som bliver gjort ret sjældent i det der bliver høvlet et stort lag af gulvet. Men i visse situationer kan det være en nødvendighed. Det kan f.eks. være hvis trægulvet har en meget nedslidt træoverflade. Det kan også være hvis gulvlakken er blevet helt nedslidt og hvis der skal laves en ny overfladebehandling. 

Gulvlakering og gulvbehandling

Efter en gulvafhøvling eller gulvafslibning vil gør man brug af en gulvbehandling. Dette er gør man gerne til sidst i processen angående gulvservice. Her få du således skabt en overfladebehandling, som giver trægulvet en god slidstærk overflade. Dermed skaber du nyt liv til dit trægulv, som holder mange år i fremtiden. Gulvlakering kan også give en forstærkning af gulvets overflade. Men det bliver i mange gang brugt til at skabe et nyt æstetisk look på dit trægulv. 

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

entreprise

Entreprise

Din guide til at få udarbejdet en entreprise. Vi gør det nemmere for dig, at komme i gang med at få styr på de praktiske og juridiske ting.

hus byggeri

Skal du sætte dit nuværende hus i stand med en renovering og dermed blive boende, eller om du skal sælge dit hus og vælge at begive dig ud i et nybyggeri i form af et nyt hus.