Gardiner til dit hjem

Gardiner er ofte den del af indretningen man ikke tænker så meget over, men som alligevel har stor betydning når de ikke er der. Så uanset om du er i gang med en renovering eller at bygge nyt, så kan du lære mere omkring de alsidige og funktionelle persienner.

Persienner, det klassiske valg

Det er ikke altid ligetil at finde den helt rigtige gardinløsning til dit hjem. Trods dette, er gardiner en vigtigt del i alle hjem. De sørger generelt for at skærme for sol og lys i løbet af dagen og gør det nemmere at falde i søvn om aftenen.
Det kan dog være svært at få et overblik over alle for mange løsninger, som findes. Ikke desto mindre er gardiner en essentiel boligtekstil, hvorved vi med dette blogindlæg ønsker at gøre dette nemmere for dig. Derfor har vi samlet al vigtigt information omkring de klassiske persienner, som de sidste mange årtier har gjort sit indtog i de danske hjem – med god grund.

Sæt dit eget præg på din indretning med persienner

Persienner er yderst fleksible, der fungere effektivt som solafskærmning. Denne type gardiner har været brugt længe og er som sagt det gardin ofte brugt i de danske hjem. Persienner er en meget nem og god gardin løsning til dit hjem, som samtidig er en effektiv og fleksibel måde at skærme af for sol og lys. Med dens stilrene og klassiske design, kan du nemt finde en persienne type, der passer ind i din bolig. De fås ofte i et væld af farver og designmuligheder, så det behøver bestemt ikke være kedeligt at købe persienner. Du kan både få persienner i den klassiske hvide farve, eller afprøve de flotte sorte persienner, som vil stå i cool kontrast til hvide vægge. De fleste typer af persienner kan fremstilles efter mål, så har du et større eller mindre vinduesparti end normalen, så kan persienner ganske enkelt skræddersyes efter dine individuelle mål. Du får altså et gardin der byder på et hav af design – og kombinationsmuligheder, uanset hvilken persienne du vælger får du et flot og stilrent design.

Persienner tilbyder flere betjeningsmuligheder

Der er flere forskellige muligheder for betjening af persienner. Du kan derfor få den løsning, som er mest bekvemmelig og praktisk for dig.

Den traditionelle betjeningsmulighed er det simple snoretræk, hvor persiennerne hæves eller sænkes afhængig af, hvor meget eller lidt du trækker i snoren.

Du kan også få persienner med et lille greb nederst på gardinet, så du kan hæve og sænke persiennerne helt uden snore. Dette er også en god løsning, hvis persiennerne skal være på børneværelset, da du undgår at børnene leger med snoren.

Derudover kan du også få persienner som smart løsning. I stedet for en snor eller et greb, så har dine persienner i stedet en motor. På den måde kan du regulere lysindfaldet fra sofaen, spisebordet, sengen eller noget helt fjerde. Her får du altså den ultimative smart løsning på dine persienner.

Rengøring af persienner

Persienner kan komme i mange farver og materialer, hvor de mest populære typer af persienner er i træ eller aluminium. Derfor har fedt, mados, snavs eller dampe sværere ved at trænge ind i gardinet, modsat gardiner i stof. Persienner kan derfor også med stor fordel bruges på badeværelset, køkkenet, bryggers eller andre vådrum.

Persienner er derfor også utrolig nemme at rengøre. Du burger blot en fugtigt svamp eller klud og tørre dem af. Har du persienner i brusekabinen kan du med fordel bruse dem forsigtigt, for at rengøre dem. Du kan også blot tørre dine persienner af med en støvkost.

Få hjælp til at vælge de helt rigtige persienner

Er du blevet nysgerrig på persienner og ønsker at vide mere? Eller ønsker du at vide, hvor du kan få persienner i god kvalitet?
Så vil det altid anbefales at tage kontakt til professionelle fagfolk. Her kan du få personlig rådgivning og vejledning omkring persienner og derudfra finde det helt rette løsning til, baseret på dine behov, ønsker og eksisterende indretning.

Vi har haft gode erfaringer med Gardindekoratøren gennem årerne og kan varmt anbefale at du søger rådgivning her. For os er det vigtigt at være i centrum når vi endelig bevæger os ud i en butik, og det er vi i den grad her. Er du ikke så meget til en fysisk butik, så kan du også få besøg af deres gardinbus. Du kan læse meget mere om Gardindekoratøren her.

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Renovering

Er du en af de boligejere, som går og drømmer om et mere moderne hjem. Synes du også at en renovering kan virke som en uoverskuelig proces, så frygt ej.

Entreprise

Din guide til at få udarbejdet en entreprise. Vi gør det nemmere for dig, at komme i gang med at få styr på de praktiske og juridiske ting.