Handyman

At have en fast handyman ved hånden er smart, da det tillader dig hurtigt at få hjælp i hjemmet. Der er mange opgaver og problemer en handyman kan løse i boligen, og de varierer fra store reparationer til installationer eller sågar samling af skabe. Dog kan det for mange være besværligt at finde den helt rette handymand. Dette skyldes, at der ikke er en liste eller et konkret indeks over præcis hvad en altmuligmand laver. Din handymands hjælp afhænger af hvilke opgaver han selv ønsker at udføre. Hos Bolig-bloggen har derfor samlet de informationer der gør, at du kan finde den helt rigtige handymand til din bolig..

Præcis hvad er en handyman?

På stående fod kan det være vældig besværligt og kompliceret at give en konkret svar på hvad den handymand laver. Dette skyldes, at de opgaver den enkelte handyman udfører og varetager baseres på personlige evner og kompetencer.

Arbejdet kan variere fra traditionelle håndværker opgaver, til montering af forskellige lamper, frakørsel med haveaffald og selv samling af skabe og andre møbler. Dog er der visse opgaver der typisk vil gå igen, og du kan være sikker på at en hvilken som helst altmuligmand vil kunne udføre.

Når du skal finde en handyman kan det derfor være en fordel at opstøve en person der måske har tidligere erfaring eller endda en teknisk uddannelse indenfor faget. Dette burde ikke være alt for besværligt, da handymænd ofte vil have en baggrund i et eller flere fag. Søger du reparationer i træværk, kan du derfor med søge en handyman med en tømreruddannelse. Dette gælder ligeledes fra andre fag, da det sikrer dig, at din opgave bliver udført korrekt.

Dog vil en af de største fordele ved at indgå et samarbejde med din handyman være, at arbejdsgangen og prisen vil være fleksibel. Mange handymænd tilbyder faste samarbejder, så du uanset hvornår du har brug for hjælp, vil kunne få et besøg. Da en handyman ikke har faste opgaver, vil der også være større sandsynlighed for at i sammen vil kunne aftale en pris. du skal dermed ikke betale for en hel time, hvis nu kun opgaven tager et kvarter at løse.

gør det selv

Handymanden til den rette opgave

Som vi tidligere nævner, findes der ikke en fastlagt opgaveliste over præcis hvad en handyman laver. Vi anbefaler derfor, at du på forhånd afklarer dig med hvad din opgave omhandler. Der er nemlig flere lovkrav til hvem der må udføre hvilke slags opgaver. Dette er særligt gældende i fag hvor den mindste fejl kan få alvorlige resultater. For eksempel skal elektrisk arbejde og installationer udføres af en udlært elektriker eller installatør. Dette sikrer dig, at løsningen både er holdbar og sikker, og at arbejdet er udført korrekt. Ligeledes kræver VVS-arbejde eller kloakarbejde også en faglært hånd. Omhandler din opgave et af disse fag, er det derfor vigtigt at din handyman har både uddannelsen, erfaringerne og kompetencerne i orden.

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Renovering

Er du en af de boligejere, som går og drømmer om et mere moderne hjem. Synes du også at en renovering kan virke som en uoverskuelig proces, så frygt ej.

entreprise

Entreprise

Skal du til at gå i gang med at renovere eller bygge dit drømme hus, så er du kommet til det rette sted. Her får du den komplette guide til entreprise.