Autoriseret Kloakarbejde

Autoriseret Kloakarbejde

Det er begrænset, hvor meget kloakarbejde du selv må udføre. Generelt må du kun udføre kloakarbejde af et mindre omfang, overordnet kun de ting, som indebærer kloakrens eller en svupper. Der er mange love og regler på området, og derfor er det vigtigt, at bruge en autoriseret kloakmester til kloakarbejde.

Har du brug for kloakarbejde? Ved rotter, lugt, oversvømning, mangel på vand i toilet, vand der ikke kan rende ud, f.eks. i vask eller toilet, eller andet, som danner mistanke af problemer med kloakken, anbefales det at kontakte en autoriseret kloakmester.
Der findes mange forskellige former for kloakarbejde. Det kan være svært, at finde ud af, hvilken form for kloakarbejde du har brug for. Det anbefales derfor at kontakte din lokale kloakmester og blive rådført, eventuelt få en autoriseret kloakmester ud, for at udføre TV-inspektion, for at se nærmere på kloakkens tilstand.

Hvilke former for autoriseret kloakarbejde findes der?

Nogle af de mest hyppige former for autoriseret kloakarbejde er følgende…

  • Hvis der dannes en lugt af kloak op fra det givne afløb.
  • Toilettet er tilstoppet.
  • Vasken eller håndvasken er tilstoppet.
  • Hvis vandet grundlæggende ikke vil forsvinde (uanset om det er håndvasken, vasken, toilettet eller gulvet i brusenichen).
  • Og meget mere…

Tag kontakt til en autoriseret kloakmester

Mistænker du en kloakskade, eller at dine kloakker trænger til vedligeholdelse, inden at det når så langt – så anbefales det at kontakte en autoriseret kloakmester, der har styr på sit kram. Sker der en skade, er det vigtigt, at få skaden udbedret hurtigst muligt, så at skaderne ikke bliver flere eller værre.

Er du i tvivl om du har brug for udbedring af skader eller vedligeholdelse af kloak, så kan du med fordel kontakte din lokale autoriserede kloakmester.
Læs mere her og få styr på kloakken

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Renovering

Er du en af de boligejere, som går og drømmer om et mere moderne hjem. Synes du også at en renovering kan virke som en uoverskuelig proces, så frygt ej.

entreprise

Entreprise

Skal du til at gå i gang med at renovere eller bygge dit drømme hus, så er du kommet til det rette sted. Her får du den komplette guide til entreprise.