Indkørsel

Har du for mange biler og brug for en større indkørsel? Eller skal du til at renovere din nuværende indkørsel? Så er du kommet til det rette sted. Vi giver dig gode råd og inspiration, så du kan få gode idéer til hvordan din indkørsel skal være, så den passer til dine behov. 

Renovering af indkørsel

Når man skal renovere en indkørsel vil det ofte være tre ting man skal overveje. Det første og mest simple er en grundig rensning af fliserne, hvis der f.eks. er meget flisepest. Flisepest kan nemlig være gøre til at der bliver mere glat i din indkørsel. Dette mest relevant hvis du har en stejl indkørsel, hvor du kan glide mere. 
 
Hvis indkørslen er gammel, så vil der være mulighed for at der er kommet køre riller. Dette kan ses ved at der er ujævnheder i belægningen af fliserne hvor bilerne holder. Her hænger andet og tredje punkt på en måde sammen. Der skal fliserne graves og derefter skal der planes ud. Dette gøres med enten grus eller knust beton. Når din indkørsel skal planes ud og køres jævn, anbefaler vi at få en professionel anlægsgartner til at udføre arbejdet for dig. Det er en vanskelig opgave at gøre selv, hvis du skal have et flot slutresultat, hvor det er helt lige. 
indkørsel
port til indkørsel

Hvilken slags indkørsel skal du have?

Hvis du skal have en anlagt en ny indkørsel, så er det vigtigt at du gør dig tanker omkring hvilken slags indkørsel du vil have. Her skal du tænke dine behov. Tænk på hvilke forskellige dimissioner den skal have. Skal din indkørsel være lang og smal? Eller skal den være kort men bred? Dette kommer også an på din tilgængelighed af grundareal ift. hvor meget plads der er og hvordan din bolig er opbygget. 

Belægning

Det er vigtigt at du vælger den rigtige belægning til din indkørsel, ellers kan den hurtig blive ujævn og mudret i vådt vejr. Rigtig mange danskere har en belægning af fliser. Det gode ved fliser er at man kan få dem i forskellige farver, størrelser og  former. Derudover er fliser også en løsning som er meget modstandsdygtig og giver et flot slutresultat. Det er vigtigt at du vælger de rigtige fliser, sådan så fliserne ikke knækker, når der holder biler på dem.
 
Der er også andre typer belægning såsom granitskærver, perlegrus og græsarmering. Der er også mange som vælger at lave en kombination af fliser og granitskærver i sin belægning. Med dette kan du også bedre undgå fordybninger og ujævnheder. Det skaber også et flot og samtidigt effektiv belægning, hvor dine biler kan holde på. 
indkørsel belægning
Brolægning

Anlægning af fliser

Til at anlægge fliser anbefaler vi at få en professionel anlægsgartner til det. De har det rigtige værktøj og teknikker til at anlægge fliser. Dermed sparer du dig selv for et hårdt stykke arbejde, som en anlægsgartner kan gøre. De går i samråd med dig, for at finde den bedste løsning til dine behov. 
 
Mange tror det er en nem opgave, men det er i mange tilfælde en svær opgave at klare selv. Så mindre du selv har grønne fingre og er en dygtig gartner, så anbefaler vi at man for en professionel anlægsgartner til at anlægge fliserne. En anlægsgartner har den rigtige knowhow og redskaber til at udføre et flot slutresultat. 
 
Det er nemlig både et svært og hårdt arbejde, hvis man selv skal anlægge fliser. For det første er det vigtigt at du vælger det rigtige sand som underlag til dine fliser. Derudover skal sandet være plannet ud, så fliserne kan blive anlagt helt lige. Hvis de bliver anlagt en bare en smugle skævt, kan der opstå store samlinger af vand på terrassen. Fliserne skal også lægges så tæt som muligt og have godt med fugesand, da der ellers hurtigt vil kunne opstå ukrudt mellem fliserne.

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

entreprise

Entreprise

Din guide til at få udarbejdet en entreprise. Vi gør det nemmere for dig, at komme i gang med at få styr på de praktiske og juridiske ting.

hus byggeri

Skal du sætte dit nuværende hus i stand med en renovering og dermed blive boende, eller om du skal sælge dit hus og vælge at begive dig ud i et nybyggeri i form af et nyt hus.