Fliserens

Professionel fliserens

Med professionel fliserens, bliver fliserne ikke kun rene og pæne. Har du fliser i din indkørsel, på din terrasse eller som et stisystem i haven, så ved du nok allerede, at fliserene har en kedelig tendens til at blive en anelse grå og kedelige. Dette er en naturlig proces, og de fleste danskere vil opleve dette problem før eller siden. Dette skyldes at vejret i Danmark, grundet fugt og vind, skaber det ideelle fundament for problemer som alger og flisepest.

Ikke nok med dette er trist at se på, kan det få store konsekvenser for din bolig. Algerødder trænger ind i fliserne, og kan lede til frostsprængninger. Yderligere giver alger en slimet og glat overflade, der øger chancen for at glide. Professionel fliserens er en god måde at fjerne dette problem, samt forbygge muligheden for at algerne vender tilbage.

Hos Bolig-bolggen.dk har vi samlet nogle af de mest effektive former for fliserens, så du nemt kan danne et overblik over hvordan du får rengjort dine fliser.

Grundig Fliserens

Den første, og mest hyppige form for fliserens et professionelt firma vil udføre, er den grundlæggende rensning. Her vil alt skidt og snavs fjernes fra dine flisers overflader. Alement vil dette gøres gennem højtryksspuling, og er ganske uskadeligt for selv flisen. Dette vil fjerne det meste skidt, mos og alger, så dine fliser igen vil fremstå rene og pæne. Ofte vil der være et efterfølgende behov for rengøring af vinduer og facader, da vandtrykket godt kan efterlade spor.

Algebehandling af fliser

En fliserens kan med fordel efterfølges af en grundig algebehandling. Dette gøres gennem brugen af specielle værktøjer og produkter, og fjerner alle spor af alger, mos og andre lignende begroninger. Her vil alle spore og rødder fjernes, hvilket reducere muligheden for at dine algeproblemer vender tilbage. De fleste professionelle rengøringsfirmaer anvender unikke rengøringsmidler. Vi anbefaler særligt Nanoclean.dk, hvis du ønsker en yderst effektiv algebehandling. Dette firma benytter kun miljøgodkendte produkter, og har yderligere udviklet deres egen effektive behandlingsform.

Imprægnering

Imprægnering kræver at fliserne er helt tørre, så oftest kan vi ikke udfører dette arbejde på samme dag som resten af behandlingen. Efter algehandlingen har fået lov at sidde på dine fliser, og er tørret ind, anbefales det at få udført en imprægnering. Dette forsegler flisens yderste lag, og gør det dermed sværer for alger, mos, lav og andet skidt at sætte sig fast på dine fliser. Denne form for fliserens hjælper ligeledes i forhold til fliserenes styrke og vandtæthed.

Årlig serviceaftale

Som tidligere nævnt, er tilgroning et tilbagevendende problem, hvilket skaber et behov for regelmæssig fliserens. I langt de fleste tilfælde, kan det derfor betale sig, at indgå en fast service aftale omkring fliserens. Du vil dermed have en professionel fagmand ved hånde, så snart du bliver opmærksom på dine fliser degradering. Yderligere vil du med fast aftale omhandlende fliserens være sikker på, at dine flisers levetid forlænges.

Seneste blog indlæg

Eternittag

Trænger dit hus til et nyt tag eller skal du bygge et nyt hus, så vil et eternittag måske være nyttigt for dig. Det er nemt at have med at gøre  forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

entreprise

Entreprise

Din guide til at få udarbejdet en entreprise. Vi gør det nemmere for dig, at komme i gang med at få styr på de praktiske og juridiske ting.

hus byggeri

Skal du sætte dit nuværende hus i stand med en renovering og dermed blive boende, eller om du skal sælge dit hus og vælge at begive dig ud i et nybyggeri i form af et nyt hus.